Vstopnice

Vstopnice za kranjsko tekmo so že na voljo na prodajnih mestih Eventima po Sloveniji in na spletu >>> SPLETNA PRODAJA VSTOPNIC. Na sedežu Planinske zveze Slovenije na Dvorakovi 9 v Ljubljani bodo naprodaj od 25. oktobra v času uradnih ur.
Ogled sobotnih kvalifikacij je brezplačen za vse, vstop na vse tekme je prost za otroke do vključno 12. leta. Vstopnina za sobotni polfinale je 8 € oz. 6 € za člane PZS, za nedeljski finale pa 15 € oz. 12 € za člane PZS. V prednaročilu do vključno 5. novembra lahko izkoristite posebno ugodnost in si vstopnico za oba dneva zagotovite po akcijski ceni 15 € oz. 12 € za člane PZS. Če ne bodo razprodane, bo nakup vstopnic mogoč tudi ob vhodu v dvorano Zlato polje, in sicer 11. novembra od 18.30 in 12. novembra od 15.30.
Popust za člane Planinske zveze Slovenije velja pri nakupu na sedežu PZS, kjer izkažejo svoje članstvo z veljavno planinsko izkaznico in osebnim dokumentom, in pri Eventimovi spletni prodaji, kjer popust velja ob vnosu številke članske izkaznice v okvirček za promocijsko kodo za popust. Prodaja vstopnic je mogoča tudi na Eventimovih prodajnih mestih, kjer pa ni mogoče uveljavljati članskega popusta: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika.
Sobota, 11. november
Kvalifikacije – brezplačno
Polfinale – 8 € oz. 6 € (člani PZS)

Nedelja, 12. november
Finale – 15 € oz. 12 € (člani PZS)

* prost vstop za otroke do vključno 12. leta
* PREDNAROČILO do 5. 11: vstopnica za oba dneva 15 € oz. 12 € (za člane PZS) 

VIP gostje

Gostje vabljeni na tekmo kliknite na spodnjo povezavo.

Prijava  

Spletni nakup


Sponzorji in partnerji