Dobrodošli v Kranju!

Vabljeni v mesto na skali, objeto z rekama Savo in Kokro. Očarljivo zgodovinsko mesto v vseh letnih časih vabi na odkrivanje mestnih skrivnosti in neokrnjene narave. Prihajajoča zima vabi na bele strmine, prestolnica slovenskih Alp pa vabi na kulinarične užitke, druženje in zabavo po aktivno preživetih dneh.

Obiščite Kranj v času Prešernega decembra!

Praznujte in doživite decembrsko vzdušje v Kranju! Najlepše okrašeno slovensko mesto lanskega leta vabi vse ljubitelje pristnega in intimnega. Na prisrčnem prazničnem sejmu vas pričakujejo široki nasmehi, kuhano vino, domače sladkosti in unikatna božična darilca. Sejemsko in kulinarično dogajanje Prešernega decembra na trgu pred Prešernovim gledališčem spremljejo številni glasbeni dogodki in dogodki za otroke. Preprosto vzljubili boste izbrano okrasitev in osvetlitev mesta!

Pozdemni svet kranjskih rovov

Posebno izkušnjo obljubljajo Rovi pod starim Kranjem, zgrajeni med drugo svetovno vojno, dolgi 1300 mestov in prepredeni pod starim mestom. Spustite se v globino kranjskega podzemlja in doživite realistično simulacijo bombnega napada med 2. svetovno vojno. Po rovih vas popeljejo izkušeni vodiči, polni zgodb in urbanih legend. Rovi pod starim Kranjem so idealna scenografija za Noč čarovnic, Vinsko pot in decembrsko Pomurje v rovih.

Kranjski rovi

Vaša Kranjska hiša informacij

Se vidimo v Turistično informacijskem centru, ´kuj za voglom

V stari meščanski hiši na Glavnem trgu smo polni idej, kako raziskati mesto in okolico ali kje poskusiti najboljšo sladico in kavo. Prijazni informatorji pomagajo z nasveti in brezplačnimi publikacijami. Tukaj si lahko izposodite kolo, rezervirate voden ogled mesta, izberete spominke ali brskate po spletu.

Turistični informacijski center - Kranjska hiša, Glavni trg 2, Kranj

Odprto vsak dan od 8h do 19h, ob nedeljah in praznikih od 9h do 18h

www.visitkranj.com
@visitkranj
@vistikranj #visitKranj #climbKranj

info@visitkranj.com
+386 (0)4 238 04 50

Dvorana Zlato polje


Sponzorji in partnerji